Pre Pavla Demitru bol pripravený špeciál, rodina to odmietla

09.09.2011 Celý región

BRATISLAVA 9. septembra (WEBNOVINY) - Slovenský vládny špeciál bol pripravený, ale nepôjde do Jarosľavľa pre telo hokejistu Pavla Demitru, ktorý tragicky zahynul pri leteckom nešťastí.

"Letecký útvar Ministerstva vnútra SR bol pripravený zabezpečiť prevoz pozostatkov Pavla Demitru. Zástupca pozostalých však predstaviteľov rezortu informoval, že rodina sa rozhodla pre lietadlo, ktoré zabezpečí rusky hokejový klub," uviedla pre agentúru SITA Natália Hattalová z Komunikačného odboru MV SR.

Telá trojice českých reprezentantov Jana Marka, Karla Rachůnka a Josefa Vašíčka, ktorí rovnako zahynuli pri tragickom štarte lietadla s hokejovým tímom Lokomotiv Jaroslavľ, dopraví do Prahy český armádny špeciál.

Ten podľa českých médií už zamieril do Moskvy, kam tela českých hokejistov previezli po identifikácii. Pri stredajšej leteckej havárii zahynulo 43 ľudí. Na palube lietadla Jak-42 boli hráči hokejového tímu Lokomotivu Jaroslavľ, ktorý smeroval na svoj prvý zápas nového ročníka Kontinentálnej hokejovej ligy do Minska.


.
ODPORÚČAME:

Hokejista Pavol Demitra zahynul pri páde lietadla v Rusku

Napíšte svoj odkaz Paľovi Demitrovi

V sobotu sa bude v Poprade namiesto zápasu spomínať

Viacero hráčov je pripravených hrať za Lokomotiv

Našli telá všetkých obetí leteckej katastrofy

Lietadlo, v ktorom zahynuli hokejisti, malo poškodený motor

Reprezentačný dres s číslom 38 bude navždy patriť Demitrovi
 

Vyberte región